ΣΟΑΑ – Γενική Συνέλευση οδηγών – Προτάσεις για ανοικτή συζήτηση


Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σ.Ο.Α.Α., Μάριου Ηλιόπουλου, συγκροτήθηκε εκτάκτως, απόψε στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά, διευρυμένο Συμβούλιο, αποτελούμενο από 22 άτομα, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.. Οι οδηγοί και τα πρόσωπα που κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» αποτελούσαν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από αγώνες Ράλι, Αναβάσεων, Ταχύτητας, Drift αλλά και το Καρτ.

Πραγματοποιήθηκε μια διεξοδική συζήτηση, διάρκειας 4 ωρών, με ανταλλαγή απόψεων, στο τέλος της οποίας, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Ηλιόπουλου, κλήθηκε, ο Αντιπρόεδρος και Νομικός Σύμβουλος της ΟΜΑΕ, Γιάννης Μεσημέρης, προκειμένου να παρέχει διευκρινίσεις και εξηγήσεις, σε διάφορα ερωτήματα που του τέθηκαν και αφορούν τόσο την Ο.Μ.Α.Ε., όσο και τις τελευταίες εξελίξεις.

Εν συνεχεία και με την αποχώρηση του κ. Μεσημέρη, αποφασίστηκε, όπως με πρωτοβουλία του Σ.Ο.Α.Α. διοργανωθεί, άμεσα και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, μια πανελλαδική συνάντηση των οδηγών με προσκεκλημένους, την Ο.Μ.Α.Ε., την ΕΠΑ και Σωματεία αγωνιζομένων.

Μέχρι τότε ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α. εξουσιοδοτήθηκε εν λευκώ, από όλους τους παριστάμενους, να επικοινωνήσει τις θέσεις των αγωνιζομένων στο Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε.

marios iliopoulos

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s