40ο Ράλλυ Κρήτης | Ανοίγει η αυλαία του Πρωταθλήματος Ασφάλτινων Ράλλυ με έναν επετειακό αγώνα


Ο ΑΟ Κρήτης διοργανώνει το επετειακό 40ο Ράλλυ Κρήτης στις 31 Μαρτίου και 01 Απριλίου, το οποίο ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτινων Ραλλυ 2018, σε ένα αγωνιστικό διήμερο με συναρπαστικές ειδικές διαδρομές!

Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την ευχαρίστηση αγωνιζομένων και θεατών και αποτελείται από 8 ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν σε δυο μέρες , μήκους 75,6 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα μαζί με τις απλές διαδρομές αγγίζει τα 312 χιλιόμετρα.

Τα δυνατά σημεία του αγώνα είναι η νυχτερινή ειδική του Σαββάτου και η χρήση gps tracking στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αυξάνοντας την ασφάλεια των αγωνιζόμενων και ταυτόχρονα δίνοντας LIVE πληροφορίες θέσης των αγωνιστικών στους θεατές. 

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχών άνοιξε και λήγει στις 23 Μαρτίου

Οι παροχές προς τα πληρώματα που προέρχονται ΕΚΤΟΣ Κρήτης περιλαμβάνουν:

-50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω της εταιρίας ΑΝΕΚ BLUESTAR.
-Δωρεάν παράβολο συμμετοχής στον αγώνα. (Κάθε πλήρωμα θα πληρώσει μόνο το παράβολο 80 ευρώ προς την ΟΜΑΕ κατά τη δήλωση συμμετοχής).
-Δωρεάν διαμονή στα πληρώματα (2 αθλητές+2 crew) για δυο μέρες στο ξενοδοχείο Anissa Beach στον Ανισσαρά Χερσονήσσου  https://anissabeach.com .

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε το συντομότερο στα εξής τηλέφωνα: Σημαιουδάκης Αντώνης μέλος της Οργανωτικής επιτροπής στο 6973798941 και με τη γραμματεία του αγώνα Αγγουράκη Ελένη στο 6976897007 για να γίνουν κρατήσεις ώστε να μην υπάρξει δυσκολία με τη διαθεσιμότητα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς ο αγώνας είναι μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και θα υπάρχει αυξημένος αριθμός κρατήσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να γιορτάσουμε το επετειακό 40ο Ράλλυ Κρήτης!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s