2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 | «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας»


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας», αγώνας που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α).

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε την Κυριακή, 10 Μαρτίου, στις 10.00, στον Άγιο Στέφανο στο Πάρκινγκ του «Χωριάτικου» (Πρώην «Goodys»), με μια ευρεία γκάμα πληρωμάτων να αγκαλιάζουν το μαγικό ταξίδι μέσω 9 Ειδικών Διαδρομών.

Συγκεκριμένα, οι αγωνιζόμενοι δοκίμασαν τις αντοχές των 4κίνητων οχημάτων τους –χωρίς να λείπουν και κάποιες δικίνητες «πεισματάρικες» εξαιρέσεις- στις εξής μοναδικές Ε.Δ. Καπανδρίτι, Μαραθώνας, Γραμματικό, Ραμνουσία, Σέσι, Αγκώνα, Καμένο Δάσος, Βαρνάβας & Άγιος Στέφανος.

Παρά την αναγκαία δυσκολία των προαναφερθεισών Ε.Δ, η ανεξίτηλη ομορφιά του φυσικού τοπίου της Ανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς και το αστείρευτο πείσμα και κέφι όλων των πληρωμάτων προλείαναν το έδαφος για μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι αγωνιζόμενοι, άδραξαν την ευκαιρία που προσέφερε τόσο ο ηλιόλουστος καιρός όσο και οι περαιτέρω ιδανικές καιρικές συνθήκες και, έπειτα από έναν σκληρό αγώνα, επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, προκειμένου να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αλλά και να … δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους μέσω της απονομής των κυπέλλων.

Ακολουθούν τα διακριθέντα πληρώματα του 2ου ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας»:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1η ΘEΣΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ – ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ – ΟΛΓΑ ΠΑΡΟΤΣΙΔΟΥ  (ΚΙΑ Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000)

 2WD

1η ΘΕΣΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ (ΒΜW 318 iS, έτος: 1994, κυβικά: 1800)

J3/J4

1η ΘΕΣΗ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ – ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ – ΟΛΓΑ ΠΑΡΟΤΣΙΔΟΥ  (ΚΙΑ Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000)

2η ΘΕΣΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΚIA Sportage, έτος: 2000, κυβικά: 2000)

3η ΘΕΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ – ΤΟΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ (SUZUKI Vitara, έτος: 1999, κυβικά: 1600)

J5/J

1η ΘΕΣΗ: ΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΣΜΕΛΗ (SUZUKI Jinmy, έτος: 2009, κυβικά: 1300)

2η ΘΕΣΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ- JOHN CAPA– ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ – ΝΚΟΛΕΤΤΑ- PRINCESS- ΝΤΑΒΑΚΟΥ (LADA Niva, έτος: 2006, κυβικά: 1700)

J7

1η ΘΕΣΗ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΠΠΗΣ (TOYOTA Hilux, έτος: 2015, κυβικά: 3000)
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Κατά την απονομή, το χειροκρότημα απέσπασε, επίσης, και ο μικρός μας φίλος Νικόλαος Σκουλαρικάτης, ο οποίος έλαβε το βραβείο του «πρωτοεμφανιζόμενου συνοδηγού».

Το 2ο ΑΤΤΙΚΟ Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας», που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α)  έλαβε, λοιπόν, τέλος, συνοδευόμενο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν όλοι οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι δεν έκρυψαν πως θα δώσουν δυναμικό «παρών» και σε αντίστοιχους μελλοντικούς αγώνες, ακολουθώντας πιστά τα ιδανικά που πρεσβεύει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s