Σεμινάρια Τεχνικών Εφόρων στη Θεσσαλονίκη


Η Τεχνική Επιτροπή σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή των σεμιναρίων Τεχνικών Εφόρων για το 2018 στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», εντός της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:
1. Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση τουλάχιστον ενός τέτοιου σεμιναρίου ανά διετία είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση των παραπάνω ιδιοτήτων στελεχών. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/3 10:00 – 14:30.

2. Σεμινάριο εξειδίκευσης για τους αγώνες dragster & drift για δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/3 17:00 – 21:00.

3. Σεμινάριο εξειδίκευσης για τους αγώνες 4×4 για δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/3 15:00 – 19:00.

Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής για τα παραπάνω σεμινάρια αλλά οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ήδη Τεχνικοί Εφοροι ή δόκιμοι Τεχνικοί Έφοροι.

Υπενθυμίζεται ότι εισαγωγικό σεμινάριο για νέους δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, άρα δεν θα διεξαχθεί φέτος αλλά το 2019.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s