Σχετικά με εμάς


 

To  “Time2Rally.gr” δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή και την κάλυψη των Αγωνιστικών δρώμενων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κατά βάση στην Ελλάδα αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.  Αποτελεί μέσο ενημέρωσης τόσο των θεατών-φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όσο και των αγωνιζόμενων αθλητών των ελληνικών αγώνων. Καθημερινά δημοσιεύει ειδήσεις, αναγγελίες αγώνων, ανακοινώσεις Ομοσπονδίας και Αθλητικών Σωματείων, οδηγούς παρακολούθησης αγώνων, αποτελέσματα από τον χώρο του αυτοκινήτου και του καρτ.

Μέσα από τα άρθρα του, ενημερώνει τους αναγνώστες του για τα αγωνιστικά νέα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, του Πρωταθλήματος Ταχύτητας, Πρωτάθλημα Dragster , Drift και γενικά κάθε είδους Αυτοκινητιστικού Αγώνα. Επίσης κρατάει ζωντανές τις αναμνήσεις του παρελθόντος με εκτενείς αναφορές σε αγώνες και εκδηλώσεις Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορυφαία πρωταθλήματα WRC & ERC, τα οποία  παρακολουθεί και σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις .

Σας ευχαριστούμε θερμά!

η ομάδα του “Time2Rally.gr”


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΑποθηκεύστε το wallpaper για την επιφάνεια εργασίας σας!

wallpaper_time2rally

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s