Καμπύλης-Τσαουσόγλου νικητές του 22ου Ηπειρωτικού mini RALLY “AUTOTEST” – Αποτελέσματα|Περιγραφή|Φωτογραφίες


apotelesmata ipirotiko rally 2016 post imageΟλοκληρώθηκε το 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST”, νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν οι Καμπύλης Παναγιώτης με τον Τσαουσόγλου Μάριο στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia S2000. Ηγούνταν σε όλη την διάρκεια κερδίζοντας 3 από τις 6 ειδικές διαδρομές. Ήταν ο 4ος αγώνας του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος που αποτελεί κομμάτι του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ».  Το μήκος των δύο επαναλαμβανόμενων επί 3 φορές ειδικών ήταν 55,29 km, κλασική ΔΩΔΩΝΗ μήκους 11,88 km η νέα ειδική διαδρομή, ΜΑΡΜΑΡΑ μήκους 6,55 km.

 

eletaΗ διοργανώτρια ΕΛ.ΕΤ.Α. στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων προσέφερε έναν αγώνα με πολλές παροχές, κάτι που ικανοποίησε τα πληρώματα που συμμετείχαν. Στο πλευρό της ήταν και ο κόσμος των Ιωαννίνων που έδειξε έντονη παρουσία ήδη από το Σάββατο στην πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία, αλλά και στο βουνό σήμερα Κυριακή.

 

Κατηγορία C2 0001 KARPANOS - KARPANOS

Ο Καρπάνος Νίκος έχοντας στο διπλανό μπάκετ του Mitsubishi Lancer EVO X τον πατέρα του Δημήτρη να του διαβάζει την διαδρομή, έκαναν την επίθεσή τους στις 3 τελευταίες ειδικές του μίνι Ράλλυ κέρδισαν την κατηγορία C2 και πέρασαν στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης. Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας και στην πέμπτη της Γενικής τερμάτισαν οι Σαμαράς Κωνσταντίνος και Χαλδαίος Στυλιανός με  Mitsubishi Lancer EVO XΙ. Είχαν μια πολύ δυνατή κόντρα σε όλη την διάρκεια του Ράλλυ με τους Μπατσάρα Δημήτριο και Γεωργακά Ιωάννα (Mitsubishi Lancer EVO VIIΙ, οι οποίοι βρέθηκαν στην τρίτη θέση με μόλις περίπου 5 δευτ. διαφορά. Παράλληλα κατέλαβαν και την έκτη θέση της Γενικής.

 

 

Κατηγορία C4 + C3

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι αθλητές της ΕΛΕΤΑ Βέργος Αχιλλέας και Λίγκας Νικόλαος με Opel Manta, στο δεύτερο σκαλί βρέθηκαν οι Χατζηκωνσταντίνου Χρήστος υπό την καθοδήγηση του Ματαλιωτάκη Αλέξανδρου οι οποίοι ήταν σε φάση προσαρμογής με το νέο τους σειριακό κιβώτιο στο Renault Clio κάτι που δεν τους επέτρεψε να κινηθούν σε γρηγορότερους ρυθμούς όπως μας έχουν συνηθίσει. Στο τρίτο σκαλί σκαρφάλωσαν οι Καλαϊτζιάν Ιωάννης με την συνοδηγό του Καλογηράτου Μαριάννα οι οποίοι κινήθηκαν επιθετικά μέχρι και την τελευταία ειδική, σύμμαχος στην επιτυχία τους το Fiat Ritmo 130TC.

Κατηγορία C5

Σε αυτήν την κατηγορία συναντάμε πολύ γρήγορους συνδυασμούς, μπορεί να μην απαρτίζεται από τα δυνατότερα αυτοκίνητα αλλά ο έντονος συναγωνισμός έχει ωθήσει την εξέλιξη των πληρωμάτων και των αυτοκινήτων σε επίπεδα διεκδίκησης θέσεων Γενικής. Νικητές οι συνήθεις ύποπτοι για τον αγώνα των Ιωαννίνων Τσιούρης Ευάγγελος και Παππάς Αριστοτέλης οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι και για την F2000 ενώ ήταν τρίτοι στην Γενική Κατάταξη του αγώνα κυνηγώντας τετρακίνητα αυτοκίνητα με Peugeot 106 S16. Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας, με ίδιο αυτοκίνητο, μετά από μια σταθερή εμφάνιση βρίσκονται οι Μπλάντζος Ευάγγελος και Κωστανάσιος Τέλης. Ακόμα ήταν δεύτεροι για την F2000 και τέταρτοι στην Γενική Κατάταξη. Στην τρίτη θέση ανέβηκαν οι πατρινοί αθλητές του ΑΟΠ Αυγερόπουλος Χρήστος και Γιαβάσης Σταύρος κινούμενοι επιθετικά μετά το πρώτο τμήμα του αγώνα βελτιώνοντας τους χρόνους τους και αυτοί με 106 S16.

Κατηγορία C6

Η κατηγορία C6 ήταν υπόθεση των τοπικών αθλητών της ΕΛΕΤΑ. Πρώτοι αναδείχτηκαν οι Τασούλας Κωνσταντίνος και Μπαζιαλέκος Γιώργος οδηγώντας ένα Peugeot 106 S16 με δεύτερους τους Κακαρή Ευάγγελο και Μπαή Χρήστο και τρίτους τους Τζαφλιδή Φίλιππο και Τζαφλιδή Αθανάσιο και τα τρία πληρώματα με ίδιο αυτοκίνητο.

 

Εγκαταλείψεις

Από τα 41 πληρώματα που ξεκίνησαν τον αγώνα Ράλλυ την Κυριακή την καρώ σημαία του τερματισμού είδαν τα 29. Σημαντική ήταν οι εγκατάλειψη των Γορίτσα Ποσειδών και Τσίνου Χρήστου από πρόβλημα στον κινητήρα του Mitsubishi Lancer EVO X. Οι Δήμος Αλέξανδρος και Ντιτόρας Θανάσης δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους μόλις λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό της τελευταίας ειδικής διαδρομής.

Και του χρόνου  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY !!!Φωτογραφίες by photorallypressΑποτελέσματα

FOC mini Rally Hpeirotiko

 

Συμμετοχές – Αφίσα

pinakas simmetoxon ipeirotiko 2016

poster 22o ypeirotiko mini rally 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s