Η ομάδα του time2Rally.gr

Το 2015 ήταν για εμάς η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου είναι ζωντανοί, έχοντας να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Επίσης έγινε και η διαπίστωση ότι τους αξίζει μια σύγχρονη μορφή ολοκληρωμένης και οργανωμένης προβολής.

Η ομάδα μας ξεκινώντας στις αρχές του 2014 δειλά την προσπάθειά της να καλύψει τα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας μας, δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα επακολουθούσε. Η αποδοχή των φίλων των αγώνων ήταν άκρως ενθαρρυντική. Το time2Rally.gr γέμισε αυτό το κενό που υπήρχε.

Ξεκινήσαμε έχοντας ως στόχο να αξιοποιούμε τις σκόρπιες πληροφορίες που υπήρχαν στο ιντερνέτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να τις οργανώσουμε και να τις παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας συγκεντρωμένες και ευπαρουσίαστες. Παράλληλα, απολαμβάνοντας αυτό που αγαπάμε, βρεθήκαμε παρόντες σε πάρα πολλούς αγώνες, παράγοντας ειδήσεις, βιντεοσκοπώντας, φωτογραφίζοντας και χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όμως δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε την ημέρα του αγώνα. Από πίσω υπάρχει μία πλειάδα ατόμων (αγωνιζομένων, μηχανικών, υποστηρικτών και οργανωτών, Αθλητικών Σωματείων) που πασχίζει να οργανώσει και να υλοποιείσει τους αγώνες και βρήκε σαν σύμμαχο το time2Rally.gr .  Συνεργαστήκαμε με συμμετέχοντες και διοργανωτές στηρίζοντας επικοινωνιακά (και όχι μόνο) τις προσπάθειές τους.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που είσαστε δίπλα μας από τα πρώτα βήματα του time2Ρally.gr και το βοηθήσατε να καθιερωθεί. 

Εξάλλου το time2rally.gr είναι παρέα!

advertisement click here for rates