Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το 4ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου


amarinthou rally 2016  post imageΤο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου που θεσπίστηκε το 2013, μετά από δύο συνεχείς χρονιές στο Κύπελλο Ασφάλτου, πέρυσι εντάχθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ. Ο ασφάλτινος αγώνας που έχει επίκεντρο την παραλιακή πόλη της Εύβοιας μετά την περσινή του επιτυχία, διατήρησε τη θέση του στον κορυφαίο θεσμό αγώνων ράλλυ της χώρας μας και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Οκτωβρίου, με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την εκδοχή του 2015.

Το Σάββατο, ο αγώνας περιλαμβάνει δύο περάσματα από τη γνωστή ειδική διαδρομή του Πισσώνα. Συγκεκριμένα, η πρώτη διαδρομή θα διεξαχθεί στις 15.18 και η δεύτερη διέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 16.58. Εν συνεχεία, τα πληρώματα θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Αμαρύνθου, όπου στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η Πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, η οποία αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει δύο περάσματα από τις ειδικές διαδρομές Γυμνό (11.08 και 13.26) και Τραχήλι (11.41 και 13.59). Οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν συνολικά 78.74 αγωνιστικά χλμ και 142.38 χλμ απλών διαδρομών. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία της Αμαρύνθου το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου στις 14.36.ΑΣΜΑ ASMA Agonistiko

Το επίσημο ξενοδοχείο του αγώνα είναι το Hotel Stefania (τηλ. 2229067126) που προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στους εμπλεκόμενους με τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, το μονόκλινο δωμάτιο κοστίζει 30 Ευρώ τη βραδιά, το δίκλινο 35 Ευρώ τη βραδιά και το τρίκλινο 50 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού. Εναλλακτικές επιλογές είναι το ξενοδοχείο Grand Bleu Sea Resort Hotel στην Ερέτρεια και το Miramare Hotel.

Η μικρή χιλιομετρική απόσταση από την πρωτεύουσα σε συνδυασμό με τις όμορφες ειδικές διαδρομές της περιοχής, αποτελούν πόλο έλξης για τους αγωνιζόμενους, οι οποίοι αναμένεται και φέτος να είναι αρκετοί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s