Με 80 συμμετοχές το 19ο “24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ” Regularity Rally


header-19o-24-ores-ellada-regularity-rally-2016-symmetoxesΟ Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά τον πλέον απαιτητικό αγώνα Endurance Regularity στην Ευρώπη, καθώς είναι ο μοναδικός που διαρκεί 24 συνεχόμενες ώρες. Τα πληρώματα θα καλύψουν περίπου 750 χιλιόμετρα σε τεχνικές & απαιτητικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία σε θρυλικά ράλι του παρελθόντος.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Αθήνα και τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Χαλκίδα και μετά προς τη βόρεια Εύβοια. Μετά από μικρή ανασυγκρότηση στην Αιδηψό τα πληρώματα θα κινηθούν προς Ψαχνά, Στενή & Μετόχι. Μετά τη δύση του ηλίου θα γίνει η μεγάλη ανασυγκρότηση στην Κύμη και μετά από 3 ώρες θα δοθεί η εκκίνηση του απαιτητικού βραδινού σκέλους, που διανύει τις περιοχές της νότιας Εύβοιας, όπως Μεσοχώρια, Αλμυροπόταμο & Πόρτο Μπούφαλο. Ακολουθούν Ερέτρια, Χαλκίδα, Ριτσώνα και Μερκούρη και με την συμπλήρωση των 24 ωρών τα πληρώματα θα τερματίσουν από εκεί που εκίνησαν το προηγούμενο πρωί.

start_list_24_hours_2016

PDF

φωτογραφία εξωφύλλου: actionstudiogr

Advertisements

One comment on “Με 80 συμμετοχές το 19ο “24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ” Regularity Rally

  1. Pingback: Αύριο αρχίζει το 19ο “24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ” Regularity Rally με διαδρομές στην Εύβοια. Θα περάσουν και από τον Δήμο μας. - Η ενημέρωση της Εύβοιας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s