“Νέο Ξεκίνημα” για το δίδυμο των Παραβάντιδων στο Ράλλυ Κένταυρος


kentauros Paravantis 2016 post imageΜετά από αποχή αρκετών μηνών, επιστρέφουν στους αγώνες των Ράλλυ ο υιός και πατήρ Παραβάντης. Ένα πλήρωμα που μας έχουν λείψει οι καλές του επιδόσεις μιας και δεν ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική του χρονιά. Ο Χρίστος και ο Δημοσθένης είναι έτοιμοι και ανανεωμένοι να λάβουν μέρος στο 35ο Ράλλυ Κένταυρος της λέσχης του Βόλου αυτό το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου. Στα χέρια τους το γνωστό αλλά αναβαθμισμένο Peugeot 106 Rallye S16 της κλάσης Α6.

Τελευταίος αγώνας για το πλήρωμα από την Τρίπολη, ήταν το Ράλλυ Αχαιός τον Σεπτέμβριο του 2015, όπου εκεί έχοντας μια άτυχη στιγμή στην δεύτερη ειδική του αγώνα, πλήγωσαν το Peugeot τους, κάτι που δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν τους αγώνες για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, η ομάδα μηχανικής υποστήριξης του αυτοκινήτου με επικεφαλής τον μηχανικό Σπύρο Βοργιά, επικεντρώθηκαν όχι μόνο στο να επαναφέρουν το αυτοκίνητο στην αρχική του κατάσταση, αλλά να το βελτιώσουν κιόλας. Η πιο μεγάλη αλλαγή φέτος είναι το νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά τις επιδόσεις του πληρώματος. Επίσης πραγματοποιήθηκε το απαιτούμενο rebuilt του κινητήρα και ξαναρυθμίστηκε ώστε να συνεργάζεται τέλεια με το νέο σασμάν. Υπεύθυνος για την προετοιμασία της καρότσας και την φανοποιεία είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος. Τέλος αναβάθμιση έγινε και στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου δια χειρός Νίκου Μυλωνόπουλου.

Anagnoriseis

“Είναι μεγάλη μας η χαρά που ξεκινάμε την αγωνιστική μας χρονιά με έναν τόσο ξεχωριστό αγώνα. Έναν αγώνα τον οποίο δεν έχουμε ξανατρέξει αλλά πάντα θέλαμε. Οι ειδικές διαδρομές είναι υπέροχες με πολύ φυσική ομορφιά, γρήγορα και πολύ τεχνικά κομμάτια, με αποκορύφωμα το Καράβωμα, όπου εκεί πιστεύουμε ότι θα κριθεί ο αγώνας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και μέσα από τις αναγνωρίσεις έχουμε καταλάβει την σοβαρότητα του αγώνα.” δήλωσε ο οδηγός Χρίστος Παραβάντης.

“Δεν έχουμε προσαρμοστεί απόλυτα με το ανανεωμένο μας αυτοκίνητο και αυτό είναι κάτι που ίσως μας δυσκολέψει. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που βοήθησαν για την προετοιμασία μας, είτε ηθικά είτε βάζοντας προσωπική εργασία. Συγχαρητήρια στην λέσχη του Βόλου που επανέφερε το Ράλλυ Κένταυρος αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές. Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους και καλό τερματισμό!”

service park


Στο πλευρό τους  γι αυτόν τον αγώνα βρίσκονται:

Η εταιρεία λιπαντικών YACCO Αφοί Ζαχαράκη (www.yacco.gr) 

YACCO


Το κατάστημα ανταλλακτικών και λιπαντικών CAPSPEED του Κώστα Καπουρελάκου στη Σκάλα Λακωνίας (www.capspeed.gr)

capspeed


Το κατάστημα Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ Αυτοκινήτων Βαφειάδης – Κολοβέντζος ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 56 ΕΛΕΥΣΙΝΑ


Η ομάδα του time2rally.gr τους εύχεται καλό αγώνα!

 

 

13315254_10209531963561402_5287161621221370476_n

Ειδική αφιέρωση έχει γίνει επάνω στο αυτοκίνητο για τους ανθρώπους που στήριξαν το πλήρωμα!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s